NederlandsEnglish

Diensten

Wim Pel Productions is al jaren toonaangevend op het gebied van nasynchronisatie. We zijn gespecialiseerd in animatie en live-action films en series, maar ook in documentaires, luisterboeken, trailers, commercials en de lokalisatie van games. Ook voor uw post-productie bent u bij ons aan het juiste adres. We beschikken over kennis en expertise in sounddesign en hebben een volledig ingerichte foley-studio.

Geluidseffecten zijn onmisbaar voor film en televisieproducties. Wij gaan voor u op zoek naar het passende geluid. Het kan voorkomen dat een geluidseffect, zoals voetstappen en kledinggeluiden, beter tot zijn recht komt wanneer het bij het beeld opgenomen wordt. Hierdoor ontstaat een uniek en realistisch geluid. Met een foley-artist in huis kunnen we altijd het passende geluid creëren.

De technische processen van filmgeluid, waaronder het opnemen en de mixage, gaan gepaard met een creatief proces. Onze sound designers richten zich in dit proces op het ontwerpen van de geluidstrack bestaande uit de muziek, de dialogen en de geluidseffecten. Dit ontwerp stemmen zij af op de ervaringen die de film of serie bij de kijkers teweeg moet brengen.